Tui Na Kinesisk Massage

Kursstart:  4/12 2019, Landskrona

TuiNa Massage,
Klassisk Kinesisk Massage
med Akupressur
Utbilda dig till
Diplomerad Tui Na Massör

Lär dig Kinesisk Massage och Akupressur och att behandla smärta

 

Behandling av diskbråck på Wangjing Hospital i Beijing

© Bild: Tomas von Walden

Välkommen till en unik utbildning i Tui Na massage och akupressur, ett manuellt behandlingskoncept, ett mångtusenårigt sätt att behandla olika medicinska symtom, obalanser i synnerhet 0lika smärttillstånd.
Tui Na massage och akupressur används inom sjuk- och hälsovården i Kina för att behandla rörelseinskränkningar och smärta i leder och muskler.
Tui Na massage och akupressur är ett mycket effektivt redskap att använda när man behandlar människor för dessa obalanser och denna utbildning ger dig de viktigaste grunderna i denna metod.

Utbildningen är uppdelat på 4 Steg.

© Bild: Lena Berndtsdotter

Steg 1
Detta är en grundutbildning på 5 dagar och innehåller Tui Na manipulationer, ca: 20 olika, för att kunna behandla olika delar av kroppen. Du får ett intyg som Tui Na massör.
Steg 2 – 4
Dessa steg är en vidareutbildning till Diplomerad Tui Na Massör och innehåller bland annat smärtbehandling med Tui Na, Akupressur, grundläggande kunskap om den Kinesiska medicinens olika teoretiska delar som t.ex. läran om Qi, YinYang, Blod och de Fem energierna/faserna. Viktiga delar för att förstå varför man behandlar som man gör.
Vidare ingår teoretiska kunskaper om meridianer och aku-punkter.
Mellan utbildningstillfällena praktiserar du det Du lärt dig i hemmiljö.

Du anmäler dig till ett steg i taget.
Efter att du genomgått alla 4 utbildningsstegen erhåller du intyg till
Diplomerad TuiNa Massör

Vem kan gå denna utbildning?

© Bild: Tomas von Walden

Du behöver ingen förkunskap för att gå denna utbildning. Har du någon annan komplementärmedicinsk utbildning så är Tui Na ett utmärkt komplement. Vem som helst som vill lära sig Tui Na antingen för hemmabruk eller för professionell användning är välkommen.

Få deltagare på denna unika utbildning

Det är bara 4 deltagare som blir antagna per utbildningstillfället detta för att Du som deltagare ska få ut det mesta möjliga av utbildningen. Utrymme finns för praktik, frågor och funderingar.
I utbildningen ingår ett specialskrivet kursmaterial på svenska.

Vi har utbildat i Tui Na Kinesisk massage och Akupressur samt Taoistisk, Konfuciansk och Kinesisk livsfilosofi sedan  2001 och Du får en gedigen och kompetent grundutbildning i denna uråldriga behandlingsmetod som är en viktig del i den Kinesiska medicinen och som fortfarande har stort utrymme på de Kinesiska sjukhusen.

Utbildningstid:    Varje steg är på 5 dagar (ons – sön, 10.00 – 16.30)
Dokumentation:  Efter varje utbildningssteg erhåller Du Intyg på innehållet i utbildningen. Efter steg 4 erhåller du ett titeln Diplomerad TuiNa Massör.

Tomas von Walden

Utbildare Tomas von Walden.
Klicka på bilden så får Du veta lite mer om Tomas

 

Vill du ha mer information om innehåll priser, tider och tider så beställ en folder genom att klicka på fliken
”Beställ information” på menyraden ovan!