Tui Na Kinesisk Massage

Kursstart Del 1: 28/8 2019, Landskrona
Kursstart Del 2: 9/10 2019, Landskrona

TuiNa Massage,
Kinesisk Massage och Akupressur


Lär dig Kinesisk Massage och Akupressur
för att behandla smärta

 

Behandling av diskbråck på Wangjing Hospital i Beijing

© Bild: Tomas von Walden

Välkommen till en utbildning i Tui Na massage och akupressur, ett manuellt behandlingskoncept, ett mångtusenårigt sätt att behandla olika medicinska symtom, obalanser i synnerhet 0lika smärttillstånd.
Tui Na används inom sjuk- och hälsovården i Kina för att behandla rörelseinskränkningar och smärta i leder och muskler.
Tui Na är ett mycket effektivt redskap att använda när man behandlar människor för dessa obalanser och denna utbildning ger dig de viktigaste grunderna i denna metod.

Utbildningen är uppdelat på 2 delar så du kan välja vad som passar dig.

© Bild: Lena Berndtsdotter

Del 1
Denna är på 5 dagar och innehåller Tui Na teknikens olika manipulationer, ca: 20 olika, för att kunna behandla olika delar av kroppen.
Del 2
Denna del är på 2 tillfällen à 5 dagar/tillfälle och innehåller grundläggande kunskap om den Kinesiska medicinens olika teoretiska delar som t.ex. läran om Qi, YinYang, Blod och de Fem energierna/faserna. Viktiga delar för att förstå varför man behandlar som man gör.
Vidare ingår kunskaper om meridianer och aku-punkter samt hur man med Tui Na och Akupressur behandlar olika smärttillstånd.

För att kunna gå Del 2 så behöver du ha gått Del 1 hos oss.

Mellan utbildningsveckorna praktiserar du det Du lärt dig i hemmiljö.

Vem kan gå denna utbildning?

© Bild: Tomas von Walden

Du behöver ingen förkunskap för att gå denna utbildning. Har du någon annan komplementärmedicinsk utbildning så är Tui Na ett utmärkt komplement. Vem som helst som vill lära sig Tui Na antingen för hemmabruk eller för professionell användning är välkommen.

Fåtal deltagare per kurstillfälle.

Det är bara 4 deltagare som blir antagna per utbildningstillfället detta för att Du som deltagare ska få ut det mesta möjliga av utbildningen. Utrymme finns för praktik, frågor och funderingar.
För din bekvämlighets skull får Du ett specialskrivet kursmaterial på svenska och möjlighet till vidareutbildning finns.

Vi har utbildat i Tui Na Kinesisk massage och Akupressur samt Taoistisk, Konfuciansk och Kinesisk livsfilosofi sedan  2001 och Du får en gedigen och kompetent grundutbildning i denna uråldriga behandlingsmetod som är en viktig del i den Kinesiska medicinen och som fortfarande har stort utrymme på de Kinesiska sjukhusen.

Utbildningstid:    Varje tillfälle är på 5 dagar (ons – sön, 10.00 – 16.30)
Dokumentation:  Efter varje utbildningsdel erhåller Du Intyg på innehållet i utbildningen.
Det kursmaterial du erhåller är specialskrivet och på svenska.

Tomas von Walden

Utbildare Tomas von Walden.
Klicka på bilden så får Du veta lite mer om Tomas

Vill du ha mer information om innehåll priser, tider och tider så beställ en folder genom att  klicka på fliken ”Beställ information” på menyraden ovan!