Dr. Bach blomsterterapi

Kursort och datum:
Landskrona                       10 – 12/9 2021
Landskrona                       3 – 5/12 2021

Tillbaka till ”Kurser med Lena Berndtsdotter”


Föreläsning i

Dr. Bach Blomsterterapi

Dr. Bach blomsterterapi

© Bild: Lena Berndtsdotter ”Star of Bethlehem”

För alla som är intresserade av vad naturens energier kan göra för hälsa och välbefinnande.

En unik föreläsning i ”Naturens Läkande Kraft”.
Dr. Bach’s blomsterterapi är Naturens läkning
som kan ge dig balans, hälsa och harmoni.

Bilden publiceras med tillstånd av Judy Ramsell Howard The Bach Center Mount Vernon, Sotwell Oxon England

Dr. Edward Bach var en högt uppskattad engelsk läkare som var verksam i London mellan 1914 – 1930 med klinik på Harley Street och med laboratorium på Park Crescent. Han lämnade detta bakom sig för att gå ut i naturen där han upptäckte ett läknings system fritt från gifter, biverkningar och kontraindikationer. Här i Naturen fann han ett helt nytt läkningssystem som fått namnet Dr. Bach Blomsterterapi.

Dr. Bach upptäckte ett makalöst sätt för oss att finna balans i våra vilsna själar. Han upptäckte:

”Naturens Läkande Kraft”

Dr. Bach säger: ”Aktiviteten av dessa Naturens Mediciner är att höja våra vibrationer och öppna våra kanaler för att ta emot vår andlighet”.

Här får vi tillgång till hjälp att balansera de obalanser som yttrar sig i hat, avund, svartsjuka, rädsla, skuld, maktbegär, misströstan och förtvivlan. En del människor har fastnat i en ”offerhållning” där allt som händer dem är någon annans fel. Även denna obalans går att lösa med hjälp av de läkande energierna Dr. Bach fann åt oss.

Dr. Bach´s  läkningssystem består av 38 olika växtenergier som är uppdelade i Sju olika kategorier som:
1.  För Rädsla
2. För Osäkerhet
3. För Ointresse för nuet
4. För Ensamhet
5. För Överkänslighet för inflytande av andra
6. För Misströstan förtvivlan och skuld
7. För Överbeskyddande för andras välfärd.

De olika energierna från växterna som ingår i Dr. Bach’s läkningssystem har förmåga att balansera de obalanser vi människor av olika anledningar hamnar i t.es vid stressituationer eller någon annan obalans.

Möjlighet till fördjupning för dig som önskar bli BM-Kropps Harmoni Bach Praktiker. Mer information under föreläsningen.

© Bild: Tomas von Walden

Dr. Bachs kända ord

Sjukdom är varken grymhet eller bestraffning det är ett verktyg som själen tillgriper för att få oss att uppmärksamma våra fel och brister. Sjukdomarnas uppgift är att hindra oss från att göra ännu fler och större felsteg och att föra oss tillbaka till den Sanningens och Ljusets väg vi aldrig borde lämnat”.

Lärare: Lena Berndtsdotter

”Jag är så tacksam för att Dr. Edward Bach kom in i mitt liv, det har verkligen förgyllt min tillvaro på alla plan. Den bekräftelse jag upplevde första gången jag läste hans ord om sjukdom och hälsa gjorde att jag förstod att jag alltid tänkt rätt och att jag nu kommit hem, hem i mig själv.

Att landa i mig själv, att upptäcka min egen kraft, att skapa mina önskningar, att ta mitt ansvar, att leva mitt liv, gav mig den inre trygghet jag bär inom mig , jag är jag och det räcker så. Att föra vidare kunskap och insikter i vad Dr. Bach upptäckte i naturen och hans respektfulla och ödmjuka förhållningssätt till den enskilda människan som lider, är mitt sätt att säga TACK till en stor människa. Kanske kan fler bli bekräftade.”

Tack Dr. Bach.

Vill du ha mer information om innehåll priser och tider så beställ en folder genom att  klicka här på ”Beställ information” på menyraden ovan!

Författare till boken:

”Naturens Läkande Kraft”

Om du vill köpa boken av oss klickar du här!
Du kan också köpa den via bokaffärer eller via internetbokhandeln.
Som ett komplement till boken finns det även ”Insiktskort” att köpa via oss!