Om Tomas von Walden

© Bild: Lena Berndtsdotter

Tomas är en av grundarna till Kropps Harmoni Utbildningscenter.
Utbildad som komplementär medicinare i olika tekniker och metoder och har arbetat som terapeut i egen klinik sedan 1993. Arbetat med personlig utveckling och utbildningar sedan 1978. Varit verksam i olika arbetsledande positioner och branscher.

Lärare på Kropps Harmoni Utbildningscenter sedan 1997 och har utbildat i Tui Na, Akupressur, Kinesisk Medicin samt Österländsk livsåskådnings filosofi och teori, Kinesisk Medicinsk Psykologi och Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) i Sverige och internationellt sedan 2001.
Jag har en 5 årig utbildning i Kinesisk Medicin och TCM samt är Certifierad Tui Na Terapeut och
Liang Gong (Qi Gong) instruktör från Chinese Medical Centre i London och Wangjing Hospital i Beijing. Lärare har varit kinesiska läkare och professorer i Kinesisk Medicin och Traditionell Kinesisk Medicin (TCM).

Tillsammans med högsta ansvariga på Wangjing Hospital i Beijing

Under många år har jag levt med, drömt om, arbetat med, läst om, pratat om, utbildat i den Kinesiska Medicinen med den Taoistiska livsåskådnings filosofin som fundament. Både i Sverige och internationellt. Inget annat har varit viktigare att studera för mig, därför är det även angeläget för mig att föra traditionen och kunskapen om detta vidare. Inom den Kinesiska Medicinen säger man ”För att skapa vitalitet och hälsa behöver man ha ett åtagande, något man brinner för, en inre passion” Mitt åtagande är att förmedla detta fantastiska läknings system vidare till den som vill arbeta med den Kinesiska Medicinen. Det jag hoppas med mina kurser och utbildningar är att jag kan inspirera dig som deltagare att få upplevelser och insikter som kan göra att du själv kan skapa dig ett framgångsrikt liv fysiskt, emotionellt, mentalt,  och andligt. Dessa är de fyra grundpelarna i den Taoistiska livsfilosofin och som format kinesisk och österländsk filosofi, musik, konst, litteratur, medicin, livsstil etc.

Du kan kontakta Tomas von Walden på telefon: 070-2366846