Kurser med Tomas von Walden

Jag heter Tomas von Walden och du är välkommen att ta del av mina kurser.

Jag håller kurser och föreläsningar om hälsa, välbefinnande inspirerad av en mångtusenårig österländsk livsfilosofi baserat på Kinesisk medicin, TCM, Taoism, Konfucianism och Buddhism. Dessa livsläror har genom årtusenden fått människor att läkas och helas från obalanser och sjukdomar. Dessa tankar och livsfilosofier är fortfarande lika aktuella som de var för flera tusen år sedan.
Är du intresserad av österländsk filosof och medicin så kan dessa kurser vara en bra kunskap till att återskapa balans hos dig själv eller hos andra!

Vill du veta lite mer om mig eller mina kurser eller kanske provläsa någon av mina böcker?
Klicka då bara på någon av nedanstående rubriker!

Om mig
Kinesisk medicin och psykologi

MINA KURSER

Vad är kinesisk medicin/TCM
Tui Na Kinesisk Massage
En resa i nuet

Kurs med Tomas i Parga, Grekland 2020
Mina böcker