Fem verktyg för förändring


Medvetandegör din
Inre potential och Inre Kraft


Kursort och datum:
 Landskrona 27 – 30/5 2021

Förändring är vägen till framgång i livet

Det handlar om 5 områden i livet

Förändring är vägen till framgång

Denna kurs och föreläsning ”Fem verktyg för förändring” har sitt fokus på sina egna möjligheter till att skapa ett harmoniskt liv. Att förstå sig själv och vilken inneboende potential man har ger en oanad kraft till förändring.

Denna kurs och föreläsning fokuserar på att stärka de styrkor vi föddes med och att förstå kraften i dessa. Livet består av uppgångar och nedgångar, glädje och sorg, ilska och oro och framför allt rädsla. Genom att förstå tillvaron och den kraft som finns naturligt inom oss har vi lättare att balansera dessa tillstånd.
Denna kurs/föreläsning är ett hjälpmedel för att kunna synkronisera det mentala/andliga och det materiella/fysiska med varandra. Att kunna förstå vad som kan förändras.

Alla vattendrag, åar, älvar och floder strävar efter att flyta samman, att skapa ett centrum. Kan vi som människa skapa ett centrum, en sammanhållande tillvaro, så bygger vi ett starkt skyddsnät omkring oss, som fångar upp oss om vi faller. Livet handlar om förändring t.ex. att förändra en destruktiv livssituation, ett stagnerat tillstånd, att vara olycklig o.s.v. att skapa något bättre.

Denna kurs/föreläsning ”Fem verktyg för förändring
är ett universellt verktyg för personlig förändring.

5 energier

I den Taoistiska, Konfucianska och Kinesiska livsfilosofin baseras allt efter talet 5 som visualiseras som en livscykel, ett hjul utan början och utan slut. 5 är baserat på det naturliga, naturens rytm och flöde, ett energetisk flöde. Om detta flöde hindras eller på något annat sätt störs så får detta en påverkan på allt. Resultatet blir avvikande från det normala, det naturliga och det blir en konsekvens av detta.
Dessa 5 energier representerar allt och alltet.

Genom insikt och kunskap om oss själva kan vi utgå från våra styrkor och kvalitéer för att undvika att det energetiska flödet störs vilket innebär en mindre belastning på sinnet och en starkare kropp. Vi kan hantera våra möten med människor, erfarenheter, upplevelser så att  vi inte drar felaktiga slutsatser.
Karma är inget förutbestämt utan Karma handlar om vilka val man gör i livet, därför är bra val baserat på vilka styrkor och kvalitéer man har. Gårdagens historia visar bara på om vi använt det eller bara gjort irrationella val. Nuet är facit av gårdagens historia. Men hur vill vi att framtiden skall vara? Det säkraste är att skapa sitt eget Karma om vi vill ha en bra Karma.

 I föreläsningsform

Kursen är i föreläsningsform och ger insikter om bl.a. de 5 styrkor och de 5 medfödda kvalitéer som skapar det centrum vi behöver för att kunna göra förändringar. I kursen/föreläsningen ingår även ett verktyg för att identifiera ens egna styrkor och kvalitéer. Detta är potentialen och starten till ett lyckligare liv.

Kursen/föreläsningen är på 4 dagar tors – sön mellan 10.00 – 16.30 varje dag.

Vill du ha mer information om innehåll priser och tider så beställ en folder på genom att  klicka på fliken
Beställ kursinformation på menyraden ovan