Resa hem, till framtiden

Kursort och datum:
Landskrona: 13 – 15/9 och 4 – 6/10 2019

© Bild: Tomas von Walden

© Bild: Tomas von Walden

Resa hem,
till Framtiden
Att uppnå Harmoni och Balans

Guītú

Denna kurs ”Resa hem, till framtiden” handlar om att med Taoistisk, Kinesisk och Konfuciansk livsfilosofi, som alltid haft en central plats hos det Kinesiska och österländska folkens hälsa, framgång och stabilitet, att hitta tillbaka till sig själv och bli medveten om sin tillvaro, sitt liv.

© Bild: Tomas von Walden


För att en människa skulle ha möjlighet att uppnå Harmoni och Balans utformades inom den österländska livsfilosofin tre viktiga verktyg för att finna den allomfattande vägen och uppnå Tao, dessa är:

  1. Att hitta hem till sitt Inre ”Secret of the Golden Flower
  2. Att frigöra sig från det gamla ”Xiào
  3. Att bestämma framtidens möjligheter ”Rénjì 

Dessa tre verktyg har en enkel tydlighet kopplat till människans existens och sammankopplingen med naturen, det naturliga.
För förändring behövs det naturliga, att uppnå harmoni och balans är naturligt därför att det är människans Karma, människans liv.
Dessa enkla men naturliga och viktiga insikter om livet behövs verkligen i dagens högteknologiska värld, därför är dessa mångtusenåriga insikter och kunskaper om livets process, trots att de skapades för flera tusen år sedan högaktuella.

© Bild: Tomas von Walden

Kursens innehåll

Kursen handlar om att få insikter och kunskaper om sitt eget liv, att skaffa sig de nödvändiga verktyg för förändring och att lära sig övningar för ett bättre välbefinnande, att förstå kraften i sitt eget handlande, att förstå vikten av bra relationer, att förstå det naturliga, att förstå sitt eget liv.

I 6 dagar, fördelat på 2 tillfällen (fre – sön), har du möjlighet att ta del av dessa verktyg som du sedan kan praktisera i din vardag. Verktygen möjliggör en medvetenhet så du kan göra det rätta livsvalen för dig och uppnå Harmoni och Balans i ditt liv.

 

Vill du ha mer information om innehåll priser och tider så beställ en folder genom att  klicka på flikenBeställ information” på menyraden ovan!