Kinesisk Egenvård med Akupressur

 

KINESISK EGENVÅRD MED AKUPRESSUR

Denna kurs ”Kinesisk Egenvård med Akupressur” ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt få tillgång till den Kinesiska medicinens möjligheter i ett självbehandlande syfte. Målet är att du ska uppnå ett eget välbefinnande, hälsa och kunna göra bra livsval för framtiden. Du får även ta del av en Taoistisk, Konfuciansk livsfilosofi, tankar om hur livet kan eller bör levas.

Egenvård, ett enkelt sätt att förebygga ohälsa

I Kina har det alltid varit och är fortfarande en självklarhet att ta hand om sig själv på många olika sätt för att förebygga ohälsa. Under tusentals år har man utvecklat olika sätt att både behandla sig själv med de metoder man har haft tillgängliga men även hur man kan utveckla ett rikt inre och yttre liv.

Nu har även du möjlighet att ta del av detta.

Denna kurs är på 2 x 2 dagar (lör – sön):
Kursen innehåller introduktion till den Kinesiska medicinen samt praktiska övningar i kinesisk egenvård.

Datum för kurs 2022:                                9 – 10/7 samt 6 – 7/8 2022 

Max antal kursdeltagare per kurs:            4

Kursledare

Tomas von Walden

Tomas är en av grundarna till Kropps Harmoni ”Hälso- och Livscenter”. Utbildad som komplementärmedicinare i olika tekniker och metoder och har arbetat som terapeut i egen klinik sedan 1993 i huvudsak med att stötta människor till hälsa och välbefinnande. Lärare på Kropps Harmoni ”Hälso- och Livscenter” sedan 1997, utbildat terapeuter i olika tekniker och metoder. Utbildar sedan 2001 i Tui Na, Kinesisk Medicin med dess filosofi och teori samt Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) i Sverige och internationellt . Utbildad i TuiNa Kinesisk Massage och Akupressur samt QiGong och Kinesisk medicin på Chinese Medical Centre i London samt på Wang Jing Hospital i Beijing, Kina.

 

Vill du ha mer information om innehåll priser, tider och tider så beställ en folder genom att klicka på fliken ”Beställ kursinformation” på menyraden ovan!