Livslust, Vitalitet, Livet, Parga, Grekland 2020

Parga, Grekland, vecka: 23 och 24 med kursstart 3/6 2020

OBS!! Ring angående platstillgång. Om du själv beställer flygstol och hotell via internet så bör du tänka på att antalet flygstolar är begränsat till Parga.

Parga, Grekland 2020

”Livslust, Vitalitet, Livet”

Genom att göra förändringar inom 5 områden i ditt liv

Den vibrerande vitaliteten

En vibrerande vitalitet uppstår när vi föryngras istället för att åldras. Vi föryngras när vi känner oss mer energetisk, klar i huvudet och lätt i kroppen. Om så inte är fallet åldras vi. Genom enkla övningar och ett medvetet tankesätt som vi praktiserar på en daglig nivå kan vi erhålla mer energi, klarare huvud och större harmoni.

Fem områden

På en kort tid lär vi oss att inom fem områden ändra inställning, vilket gör åldrandet till en upplevelse av expansiv vitalitet. Ändringar som syftar till att motverka en felprogrammering som gör att åren framför dig blir en resa som präglas av avtagande förmåga och en vanmakt som smyger sig över oss.

Under dessa dagar i Parga tar du själv på dig ansvaret för hur du mår i varje ögonblick och du vidtar åtgärder som består av kroppsrörelser, andningsövningar och dessutom psykiska aktiviteter. Kom med och delta i ett livslustprogram som kan öka din klarhet, lätthet och skapa en vital energi i ditt liv.

Resan mot vitalitet

När vi upplever vår egen vitalitet fylls varje ögonblick med äkta livsglädje, vi får en starkare känsla av välmående och öppnar dessutom en möjlighet för andra människor att nå sin egen vitala nivå.
Genom att avsätta så lite som sju minuter om dagen, så kan dessa minuter förändra ditt välmående, din sömn etc. När du väl startat din resa mot en ökad vitalitet är det svårt av avstå dessa minuter i livslustprogrammet.

Parga, Grekland

Under 7 dagar på en plats där det finns ett lugn, en välkomnande famn, god mat, sol och bad och intressanta omgivningar kopplar du bort den inlärda vardagen för att starta ditt livslustprogram utan stress, utan krav.

Du är i Parga under två veckor och under 7 kursdagar tar du till dig ett 7 – minuters program för förändring inom 5 områden av ditt liv.

En 7 dagars kurs fördelat på 2 veckor i Parga, Grekland, i lugn takt med himlen som tak, naturen som väggar och moder jord som golv.
Under dessa 7 kursdagar gör vi även övningar för att stärka den energi som får allt omkring och i oss att fungera. Du gör olika stärkande övningar kroppen, andningsövningar och tar till dig tankar och filosofier om livet i allmänhet.

Kursledare: Tomas von Walden

Vill du ha mer information om innehåll priser och tider så beställ en folder genom att  klicka här på ”Beställ information” på menyraden ovan!